AWT kroz brojke

AWT je vodeći distributer robe široke potrošnje koji posluje na tržištima Srbije, Hrvatske, Bugarske, Makedonije i Slovenije.

zemalja Zemlje
prodajnih timova Prodajni timovi
distributivnih centara Distributivni centri
prodavača Prodavači
dostavnih mesta Dostavna mesta
unapređivača prodaje Unapređivači prodaje

Mnogi brandovi koje distribuiramo su vodeći u svojim kategorijama: od čokolade i testenine, preko hrane za kućne ljubimce, sve do sredstava za čišćenje i toaletnog papira.

Pokrivamo sve segmente tržišta - internacionalne i nacionalne lance, kao i nezavisne trgovine širom zemlje. Imamo specijalizovane prodajne timove za benzinske pumpe i HoReCa kanal, a naše proizvode možete pronaći i u trgovinama za kućne ljubimce, kioscima, apotekama, lukama, frizerskim salonima, samoposlužnim aparatima.

 

Brinemo da svaki proizvod u pravo vreme i na pravom mestu pronađe svog kupca

AWT Srbija

PRODAJA

Prodajni timovi sastavljeni su od 60+ prodavaca i 50+ merchandisera, koji svaki dan na terenu osiguravaju da se proizvodi naših partnera nađu na policama.

LOGISTIKA

Naša logistika dnevno obradi preko 1.000 paleta u više od 12.000 kvadrata skladišnog prostora i dostavi robu na preko 7.500 lokacija kroz godinu.

MARKETING

Marketinški tim brine o brandovima naših partnera te osigurava konkurentne i atraktivne ponude za trgovce i krajnje potrošače.

IT PODRŠKA

Kako bi naše usluge bile na visokom nivou, koristimo savremenu tehnologiju propraćenu programima za prodaju i praćenje robe, optimizaciju ruta i izveštavanje.

FINANSIJE

Dugogodišnje iskustvo našeg finansijskog tima omogućava i usluge finansiranja i podrške kao i 100% preuzimanje rizika naplate.

 

Naši prodajni timovi pokrivaju sva prodajna mesta - od velikih trgovačkih lanaca do malih trgovina iz komšiluka.

Karijera

Uspeh AWT Internacionala zasniva se na znanju naših zaposlenih, njihovoj organizaciji, predanosti i timskom radu.

Od naših budućih zaposlenih očekujemo profesionalnost, produktivnost, odgovornost i motivisanost za rad i dalje razvijanje znanja i veština. Ukoliko želite biti deo naše grupe prijavite se na jedan od aktualnih oglasa ili nam pošaljite otvorenu molbu na e-mail adresu: awtbgd@awt.rs

Prijava za posao

Partneri

Naši partneri su proizvođači vodećih brandova, plasiramo njihove proizvode i kontinuirano razvijamo njihovu ponudu na tržištu.

 

Naše kvalitete prepoznali su mnogi proizvođači sa jedne strane, ali i trgovački lanci sa druge. Sa ponosom se možemo pohvaliti dugogodišnjim partnerstvima sa njima.

Tržišta

AWT posluje u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji i Bugarskoj. Za izbor države kliknite na pojedine slike.